Běžkyně - May, Peter, 1951 prosinec 20.- (Čínské thrillery, 2018)
Vrcholový čínský plavec spáchá v předvečer olympiády sebevraždu — a Čína tak ztrácí naději na vítězství proti Americe. Olympijský vzpěrač si vezme život v náruči své pekingské milenky — a nejvyšší kruhy se pokoušejí tento skandál ututlat. Jenže ze sebevražd se vyklubou vraždy a ukáže se, že jsou spojeny s dalšími „náhodnými úmrtími“ nejlepších čínských atletů. Případu se ujímá čínský detektiv Li Jen a americká soudní lékařka Margaret Campbellová. Jejich jedinou nadějí je olympijská běžkyně. Ta ale záhadně zmizí a Liho kariéra i budoucnost mezinárodní atletiky se ocitají ve vážném ohrožení.