Půlnoční linka - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2018)
Dvacáté druhé volné pokračování populární řady napínavých krimi thrillerů v hlavní roli s nezávislým drsným bývalým agentem vojenské policie Jackem Reacherem. Zkušený bývalý vojenský policista Jack Reacher si užívá svobody a cestuje podle instinktu či řízení náhody napříč Spojenými státy. A během svého putování už vyřešil mnoho zajímavých kriminálních případů. Náhodná shoda okolností ho přivede i k nejnovějšímu pátrání. Když vystoupí z autobusu v malém městečku na americkém Středozápadě, uvidí ve výloze zastavárny absolventský prsten k ukončení studia na West Pointu. Sám je jeho držitelem a ví, jak náročné je toto ocenění získat a jak si každý jeho majitel tuto cennost opatruje. Rozhodne se proto prsten koupit a vypátrat ve jménu vojenské cti, co vedlo majitele prstenu k tomuto zoufalému kroku.