Nesmrtelní ochránci - Schrefer, Eliot, 1978- (Spirit animals. Soumrak strážců, 2017)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patří mezi hrstku vyvolených, kterým se podařilo přivolat legendární zvířata – Velké strážce, kteří se znovuzrodili, aby chránili svět. Nyní se v různých koutech Erdasu začala objevovat další spojení mezi dětmi a spirituálními zvířaty. Zároveň se ale začala probouzet temnota. Má moc přetrhnout pouto se spirituálním zvířetem a rozpoutává řádění, které se šíří po celém světě