Robin Druhý a jeho rodina - Frýbová, Zdena, 1934-2010 (Šulc-Švarc, 2017)
Pokračování úspěšné knihy Zdeny Frýbové. Vnučkám vypravěčky Anince a Karince je nyní deset let, svérázné tetičce Haně je přes osmdesát, pejskové z první knihy již zemřeli, ale jejich nástupci se s nimi v ničem nezadají - foxteriér Robin Druhý, skotští teriéři Edy a Tony, nalezenec Jean-Paul...Nyní žije rozvětvená rodina společně ve velké vile, kde je dostatek prostoru pro legraci, trampoty i malá dramata, na kterých se podílejí zejména obě holčičky a všichni psi. Zábavná, vtipná a mile rozverná kronika plyne v laskavé atmosféře, v níž se všichni navzájem milují, všichni navzájem si jdou na nervy, ale co především: přes všechny svízele a maléry se dokážou přenášet s humorem.