Nezvaný host - Roberts, Nora, 1950- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2018)
Romantický hotýlek na ostrově, agent FBI a sympatická majitelka penzionu, to je scéna romantického příběhu. Zápletka je okořeněna snahou odhalit zločineckou síť gangu pašeráků. Agent FBI Roman DeWinter přijíždí na ostrov Orcas za jediným cílem, a to odhalit zločineckou síť pašeráků. Mezi podezřelými je i atraktivní majitelka penzionu Charity Fordová. Romanovi brzy dojde, že Charity není podezřelá, ba právě naopak, je vřelá a upřímná. Sympatie mezi nimi jsou ale víc než pouhé přátelství. Najde drsný agent s okoralým srdcem svou lásku a podaří se mu také odhalit gang pašeráků?