Bratrstvo růže - Morrell, David, 1943- (Klokan (Alpress), 2018)
Akční thriller o agentech zpravodajské služby, kteří porušili mezinárodní dohodu o vzájemném neútočení cizích agentů ve vybraných útočištích. Dva sirotci z dětského domova mají léty vypěstovanou vazbu na cizího muže, kterého považují za náhradního otce. Muž je šéfem americké rozvědky a oba hochy vychová jako vzorné členy přepadového komanda. Jednoho z nich zneužije a rozhodne se ho obětovat