Křehký slib - Andrews, Ivana (Klokan (Alpress), 2018)
Karin a Max. Ona obyčejná studentka botaniky, on bohatý finančník - dva mladí lidé, kteří zdánlivě nemají nic společného, dokud v nich po vzájemném setkání nevzplane nová chuť k životu a láska jim nepoloží svět k nohám. Kolik skrytých tajemství se však může časem vynořit a otevřít staré rány a jak vysokou cenu dokáže každý z nich za lásku zaplatit?