Léto na vodě - Martišková, Petra, 1977- (Klokan (Alpress), 2018)
„Konečně prázdniny!“ těší se na nejsladší dva měsíce v roce se svojí kámoškou Aneta. Jenže doma to mezi rodiči pěkně skřípe a místo na vandr se jede na vodu. A ještě k tomu jí hodí na krk i malou ségru, které jí dělá ze života peklo. Tři týdny bez mobilu a internetu s protivnou Beátou za zády a klukem, kterého by nejraději vystřelila na Měsíc? Tohle léto bude za trest…