Nejlepší prázdniny na světě - Calonita, Jen (Klokan (Alpress), 2018)
„Štípněte mě, jestli se mi to nezdá!“ Perfect Storm je ta nejsuprovější klučičí kapela na světě a já, jejich fanynka č. 1, s nimi jedu na koncertní turné na celé dva měsíce! Budu si poctivě vést deník, takže u všeho budete se mnou. I u té totální katastrofy, co jsem způsobila hned první ráno.