Ordinace v divočině - Appleyard, Meredith (Klokan (Alpress), 2018)
Lea pomýšlí na založení rodiny – vždyť je jí téměř čtyřicet, má dlouhodobý vztah, stálou práci… ale Richard to vidí jinak a Leiny představy se rázem bortí jako domeček z karet. Sama a s dluhy proto přijme místo zdravotní sestry v divokém vnitrozemí, kam dosud ženská noha nevkročila. Původní plány se stanou minulostí, jenže pak se v jejím životě stane něco, s čím vůbec nepočítala.