Tvůj čas se krátí - Hooper, Kay, 1957- (Klokan (Alpress), 2018)
Agentka Callie Davisová ze speciální jednotky FBI pátrá díky svým mimořádným schopnostem v Apalačských horách po uprchlém bankovním lupiči. Teprve až objeví zraněného kolegu, uvědomí si, že se ze zoufalého štvance stal nebezpečný a nevypočitatalný lovec. Pochopí, že byla vtažena do smrtelné hry.