Dusné léto - Wandel, Andrea (Farma Sonnenhof, 2011)
Prázdniny na Sonnenhofu se snad nikdy neobejdou bez potíží. Letos se ukáže, že i z tak dobrých kamarádek, jako jsou Julie a Charly, se můžou během chvilky stát nepřítelkyně na život a na smrt – a stačí k tomu jeden okouzlující účastník letního tábora. Nenapravitelná zmatkářka Mareike zase plánuje koupi nového školního koně, ale ta nakonec dopadne trochu jinak, než si původně představovala. Sonnenhof tak sice získá nového obyvatele, jenže to vypadá, že mu tahle koupě spíš uškodí než pomůže. A jak souvisí příběh nového koně s příběhem Marie, která se na Sonnenhof dostala vlastně podvodem?