Riskantní plán - Campbell, Joanna, 1946- (Plnokrevník, 2011)
Cindy Barková žije na farmě Whitebrook, kde je opravdu šťastná. Až McLeanovi dosáhnou s definitivní platností její adopce, bude mít konečně milující rodinu a krásný domov. A Skvost, ukradený kůň, jehož Cindy zachránila před týráním, den za dnem začíná dokazovat, že má před sebou velmi slibnou dostihovou kariéru. Ale najednou se všechno začíná hatit a dívčiny nejhorší noční můry se stávají skutečností. Nejdřív se dozvídá, že její adopce ještě pořád není schválená. A potom se skuteční majitelé Skvosta rozhodnou poslat hřebečka do dražby. Zůstanou farma Whitebrook a milovaný Skvost jen další Cindyinou vzpomínkou?