Zimní sen - Mohn, Therese, 1966- (Penny girl, 2013)
Vánoce za dveřmi, krajina zapadaná sněhem a v tom sněhu… tajemné koňské stopy! Kdo nechá koně v tuhle roční dobu volně pobíhat po lese? A je to vůbec opravdový kůň? To musí Gita s Marií zjistit. Jenže tohle je to nejmenší, co dívky z jezdecké školy trápí. Jezdecké centrum se totiž bude rušit, školní koně prodávat a majitelé soukromých koní si musí hledat nové ustájení. A to je pro Gitu, která právě dostala ten nejkrásnější vánoční dárek na světě, příliš špatných zpráv najednou. Dívky se ale jen tak snadno nevzdávají a pro záchranu centra jsou ochotné udělat cokoliv.