Slunce v temnotách - Dorsey, Angela (Větrní běžci, 2012)
Ta, která chytá slunce je na projížďce na své milé Slunečnici, když vtom v lese přistihne Svéhlavého mráčka, chlapce z jejich indiánského kmene, jak právě jede na Duchovi, větrném běžci svého otce, ačkoliv to má zakázáno. A náhle se jen kousek od nich objeví mládě medvěda grizzlyho! Svéhlavý mráček prchá na Duchovi – a najednou se pod nimi otevře zem a oba se propadnou do jakési jeskyně! Ačkoliv má dívka obrovský strach, rozhodne se je se Slunečnicí v podzemních chodbách hledat.