Puberťačka : takovou byste nechtěli ani zadarmo - Maier, Anja, 1965- (Práh, 2013)
Život plný štěstí i katastrof, takový je prožitek děti, kterým je –náct, a jsou v období, které nazýváme puberta. Většina rodičů prošla tímto převážně strastiplným časem, ale pokud se na něj dívala s nadhledem a humorem jako autorka této knížky, pak se spíše pobavili, než by „trhali vlasy“.