Můj život s Penny - Mjelva, Marianne (Pony club (Stabenfeldt), 2009)
Julie odjíždí se svými rodiči na prázdniny do Španělska, ale moc se jí tam nechce - už teď se jí stýská po jejím malém poníkovi Penny. Na farmě ve Španělsku má Julie možnost vyzkoušet si ježdění na velkých koních. Sama je překvapená tím, jak dobře se jí na nich jezdí, ale zároveň bojuje s pocitem, že tím Penny trochu zrazuje… Po návratu domů si Julie uvědomuje, jak moc má Penny ráda a že by o ni nerada přišla. Jenomže právě v tu chvíli přichází hrozné zjištění – Julie během posledního půlroku vyrostla o deset centimetrů a je už na Penny moc velká!