Nejtemnější hodina - Andrews, V. C. 1923-1986 (MOBA, 2018)
Závěrečný díl rodinné ságy se vrací do minulosti jedné z větví rodiny Cutlerů. Dívka, poznamenaná bázní z rodičů, péčí o nemocnou sestru a pronásledovaná chorobonou nenávistí té druhé. Trpný a jednotvárný život hrdinky se dramaticky změní, když je odhalen její nelegitimní původ...