Noční hlasy - Andrews, V. C. 1923-1986 (MOBA, 2018)
V dalším, již předposledním díle veleúspěšné ságy popisující osud rodiny Cutlerů, Virginia C. Andrewsová čtenáři představuje Kristýnku, dceru Dawn, šestnáctiletou krásku něžné duše a kromobyčejného hudebního nadání. Zdá se, že svět jí otevře širokou náruč, Kristýnka však cítí na duši stín - nad rodinou Cutlerů jako by viselo prokletí. Kristýnka se konečně dozví, za jakých okolností byla počata a kdo je její vlastní otec. Záhy se musí vyrovnat s velkou životní tragédií: při požáru hotelu na virginském pobřeží zahynou oba Kristýnčini rodiče. Do domu se nastěhuje chlípný strýček Filip a panovačná teta Bet s dětmi a společná domácnost se pro Kristýnku a jejího bratra stává utrpením. Oba prchají do New Yorku, kde se ocitají zcela osamocení a bez prostředků. Kristýnka za poslední peníze přivolává telefonicky Gavina, bratra svého nevlastního otce, k němuž chová něžný cit a s nimž poznává konečně lásku a štěstí. Zde však příběh nekončí - Kristýnka bude muset ještě přestát nejednu životní zkoušku.