Poslední dny slávy - Gordon, Jaimy, 1944- (Argo, 2018)
Kniha, sestavená ze čtyř částí, nás zavádí do prostředí dostihů, které líčí z neobvyklého úhlu pohledu. Tento příběh nevyprávějí vítězové, ale spíše poražení. Příběh nás zavádí na zanedbané závodiště v Západní Virginii, kde se setkává většina hlavních postav, které nás postupně seznámí se svými osudy. Lidé zde nemají vysoké cíle, jen přežít. Odpovídá tomu i okolní prostředí, jež ukazuje na chudobu a bídu, ve které tu lidé žijí. Naši hrdinové vybočují z běžné společnosti, ať už vzezřením nebo chováním. To, co zde hledají, je šance na život. Medicinman Ed doufá, že získá dost peněz na bydlení, aby měl ve svém důchodovém věku kde hlavu složit. Tommy je zde, aby získal peníze, jakkoliv. A Maggie doprovází Tommyho. Podaří se našim hrdinům dosáhnout toho, po čem touží a pokud ano, jaká bude cena?