Bratrstvo. - Flanagan, John, 1944- (Fantasy (Egmont), 2013)
Hal a jeho bratrstvo Volavek pronásledují piráta Zavaka, hnaní touhou získat zpět andomal, posvátný kámen Skandijců. Posádku Volavky čeká nelehký úkol – najít krvežíznivého lupiče dřív, než jim stačí navždy zmizet kdesi v jižních mořích. Pronásledování vede po mohutné řece Dan a nebezpečným vodopádem až do opevněného města Raguza, které je nechvalně proslulým útočištěm pirátů a dobrodruhů. Má-li zde Hal uspět, musí věřit schopnostem své posádky a vyzvat Zavaka na souboj na život a na smrt.