Láska bez pravidel - Summers, M. J. (Ikar, 2017)
Harper Youngová žije přesně takový život, jaký vždy chtěla – je výtvarnou redaktorkou prestižního newyorského časopisu Style a srdcem každého večírku na Manhattanu. Tahle silná, divoká a nespoutaná žena, s níž se každý chce přinejmenším kamarádit, má ale za sebou také spoustu bolesti a trápení, na něž se snaží zapomenout. Vede se jí to přesně do chvíle, než zjistíí, že se bude muset vrátit zpátky do malého rodného městečka, aby se postarala o svého otce. Není-li Evan Donovan zrovna na staveništi, lze ho obvykle nalézt na nějakém skalním převisu. Lezení ho uklidňuje a už zase se mu v životě daří – po nepodařeném manželství se konečně postavil na nohy a jeho stavební firma právě získala obří zakázku. Jenomže pak se zničehonic objeví sestra jeho kamaráda a svět se mu rázem obrátí vzhůru nohama. Ona ho vždycky chtěla a nikdy si netroufla, on o ní dobře věděl, ale nedovolil si na ní ani pomyslet – a oběma jim život už přinesl hodně těžkostí. Pomohou jeden druhému najít cestu domů?