Mé anglické sezony, aneb, Fucktografická ročenka - Damijo, Alena, 1979- (Ikar, 2018)
Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné – učitelské, které sleduje běh školního roku. Každé období, každá sezona, se pak zaměřuje na nějaký aspekt anglického života; podzim je věnovaný školství, předvánoční období zběsilým nákupům a Santovi, jaro jídlu atd. Nejkratší je závěrečný oddíl léto, protože to je tady taky nejkratší… Přestože jsou Mé anglické sezony, jak už název napovídá, trochu osobnější než Anglické listí, je i tady spousta informací o životě za Kanálem. A dočkáme se i Velkého britského kvízu, u něhož (pozorný) čtenář některé získané poznatky zužitkuje. Je to tedy i trochu interaktivní a s netradičním závěrem, nemluvě o tom, že je ještě v textu originální anglický recept!