Těžko uvěřitelný příběh - Colfer, Chris, 1990- (Fragment, 2018)
Cash Carter je televizní hvězda. Každý teenager ho zná a někteří z nich ho dočista zbožňují. Když se čtyři jeho fanoušci domluví a ze srandy ho pozvou na road trip napříč Amerikou, nečekají, že by jim vůbec odpověděl. Jenže Cash jejich výzvu přijme! A tak se nesourodá partička pronásledovaná hordou paparazzi a neodbytných reportérů vydává na nejzásadnější výlet svého života. Během cesty kamarádi zjišťují, že jejich idol má tajemství. Pečlivě skrývané, šokující. Tajemství, které zasáhne jejich srdce, změní jejich pohled na život a poučí je o síle empatie a opravdového přátelství. Skvěle napsaný příběh, u kterého se budete smát i brečet. Colfer opět dokazuje, že je úžasný vypravěč. Osobní zkušenost z prostředí show byznysu je v tomto případě neocenitelná. Uvěříte mu každé slovo!