Hledá se Nemo ; Dumbo - Walt Disney Enterprises; Pixar (firma) (Moje první čtení (Egmont), 2014)
V této knize najdete dvě z nich. První pohádka vypráví o malé korálové rybce Nemovi. Druhá pohádka je o Dumbovi, malém slůněti s obrovskýma ušima, které umělo létat.