Letadla 2 : hasiči a záchranáři : obrazový průvodce - Bynghall, Steve (Disney (Egmont). Letadla, 2014)
Obrazový průvodce. Prášek Skočdopole míří do Národního parku Písty, aby podstoupil náročný záchranářský trénink a stal se hasičem. Zvládne to? Seznam se s Práškovými novými přáteli Strážcem Břitvou, Lil Kapkou, Větrníkem, Cabbie, Márou, Patch a se skvělou partou Kouřových skokanů.