Měsíční deník - Březina, Michal, 1977- (CPress, 2016)
Humorná sci-fi je koncipována jako autentický deník, zachráněný součinem absurdních okolností, ve kterých hraje svou nezastupitelnou úlohu obyčejný rohlík. Celé dílo sestává z vyprávění bývalého žoldáka Marcela Šebesty, toho času námezdního dělníka vykonávajícího tvrdou práci na Měsíci.