Ztracené umění myslet : jak zlepšit emoční inteligenci a dosáhnout vysoké duševní výkonnosti - Nedley, Neil (Zdraví pro třetí tisíciletí, 2018)
Cílem této knihy je naučit vás, jak zlepšit svou emoční i obecnou inteligence, což obvykle vede ke zvýšení úspěšnosti v životě. Najdeme zde aplikaci nejnovějších výzkumů do každodenního života. Kniha Ztracené umění myslet vás také naučí jasněji přemýšlet, posílit vaše vztahy, zlepšit náladu a žít delší a šťastnější život. Je praktickým nástrojem, který můžete využít ke zlepšení svého duševního výkonu, emoční inteligence a celkové spokojenosti v životě.