Bestiář - Nesvadbová, Barbara, 1975- (Motto, 2007)
Knížka Bestiář je volným pokračováním příběhů Karly, hlavní postavy z první knížky Barbary Nesvadbové Řízkaři. „Bestií se žena nerodí. Bestií se žena stává. A já mám za sebou opravdu kvalitní přípravku.“ Kniha se stala předlohou pro stejnojmenný film Ireny Pavláskové.