Srbsko : průvodce na cesty - Trojan, Pavel, 1979- (Průvodce na cesty (Freytag & Berndt), 2017)
V českém prostředí ojedinělý průvodce zajímavě a podrobně představuje jedinečnou balkánskou zemi. Vydejte se spolu s ním po starobylých historických památkách, za úchvatnými přírodními skvosty, ochutnejte výbornou kuchyni na pomezí Evropy a Orientu a poznejte dobrosrdečné obyvatele, na které narazíte na každém kroku, od úrodných rovin Vojvodiny až po horská stavení Zlatiboru. Publikace je členěna podle srbských regionů, nechybí ani přehledné mapy, slovníček a samozřejmě množství fotografií.