Ukrajina - Johnstone, Sarah (Z řady průvodců Lonely Planet, 2009)
Cestovní příručka obsahuje praktické údaje pro turisty, popisy míst a života na Ukrajině, popisy krajiny a památek i tipy pro výlety, stravování a ubytování.