Vražda na Den matek - Harris, Lee, 1935- (Detektivka (Motto), 2011)
Christine Bennettová – dříve jeptiška, dnes úspěšná vyšetřovatelka – zůstane stát jako opařená, když u jejích dveří zničehonic zazvoní neznámá dívka, která tvrdí, že je dcerou sestry Josephy, představené kláštera svatého Štěpána a nejlepší Chrisiny přítelkyně. Poté co je dívka zavražděna, veškeré stopy opravdu naznačují, že mluvila pravdu – a sestra Josepha se tak stává hlavní podezřelou. Christine se ze všech sil snaží přijít záhadě na kloub, ale zdá se, že sestru Josephu může před vězením zachránit už jenom zázrak.