K@ncl - Beaumont, Matthew (XYZ, 2017)
Pracovali jste někdy v reklamní agentuře? I když otázka by měla vlastně znít takto – pracovali jste někdy v nějaké firmě, v níž se značná část vzájemné komunikace odehrává po e-mailu? Pokud ano, pak budete mít při čtení humoristického románu Matta Beaumonta až podezřele povědomý pocit... Nad Beaumontovou knihou, sestávající výhradně z e-mailů mezi zaměstnanci reklamní agentury, vás budou napadat stísňující otázky. Jsou opravdu všichni CEO megalomani a sociopati, žijící zřejmě na jiné planetě než obyčejný lid? A proč se ty nejdůležitější e-maily vždy dostanou do nesprávných rukou? A jsou naši IT kolegové skutečně lidské bytosti? Na tyto a podobné otázky si ale v zájmu zachování zdravého rozumu a blahé nevědomosti neodpovídejte. Místo toho se pokochejte mistrovským líčením nejrůznějších podpásovek, které si dělají kolegové ve firmě, jež se té vaší podobá jen čistě náhodně.