Křižovatky smrti - Griffiths, Elly, 1963- (Detektivka (Motto), 2015)
V přílivové bažině u Severního moře se našly dětské kosti a policie má podezření, že jde o oběť vraždy. Před deseti lety se totiž poblíž ztratila pětiletá holčička. Nikdy se nenašla. Od té doby chodí jejím rodičům podivné dopisy zmiňující se o pohanských rituálech a obětinách. Archeoložka a forenzní specialistka Ruth Gallowayová má určit, jak jsou kosti staré. Pak se ztratí další dítě a Ruth je vtažena do vyšetřování složitého případu, který se dotýká jejího soukromí a jejích známých víc, než si původně myslela.