Kytičky kolem nás - Gato, 1967- (Příroda (Rubico), 2016)
Rádi se procházíte přírodou a poznáváte kytičky kolem sebe? Občas se vás děti zeptají, jak se rostliny jmenují a vy si nejste jistí? Tak právě pro tyto příležitosti je tato příručka, která vás seznámí s těmi nejčastějšími kytičkami kolem nás. O každé rostlině je podán podrobný popis a je zde také uvedeno, kde ji lze nejčastěji nalézt. Nechybí popis případného využití v léčitelství a farmaceutickém průmyslu. Tuto příručku využijete na procházkách po svém blízkém i vzdáleném okolí, ve městě i v lese.