S konečnou platností - Pflüger, Andreas, 1957- (Knižní klub, 2017)
Jenny Aaronová, bývalá příslušnice elitní policejní jednotky, operující ve spolupráci s policejními útvary po celém světě, při akcích prokazovala vysokou inteligenci a smrtící nasazení. Jenže před pěti lety v Barceloně skončil tamní zásah katastrofou. Od té doby je Jenny slepá. Tehdy si myslela, že to nejhorší má už za sebou. Mýlila se. Nejhorší den v jejím životě nastal teprve teď…