Stavba z přírodního kamene : pracovní postupy krok za krokem : praktická příručka pro stavebníky a kutily - Multhammer, Wilfried (Udělej si sám (Computer Press), 2011)
Přírodní kámenje atraktivní stavební materiál, který si zasluhuje pozornost každého stavebníka či kutila. V této knize naleznete potřebné informace pro práci s přírodním kamenem, dozvíte se např. jak kámen řezat a opracovávat. Díky podrobným pracovním návodům s fotografickou přílohou se naučíte pokládat dlažbu u vjezdu do garáže, vybudovat vnější schodiště u domovního vstupu či postavit zahradní zídku.