Utajená sestra - Chamberlain, Diane, 1950- (Ikar, 2017)
Riley MacPhersonová prožila celý dosavadní život v domnění, že její starší sestra Lisa spáchala před lety sebevraždu a utopila se. O dvacet let později, když se Riley probírá pozůstalostí po zesnulém otci, najde důkazy svědčící o tom, že sestra je naživu. A žije na neznámém místě s novou identitou. Proč ale byla před všemi lety na útěku a co tolik tajila? A před kým? Když se Riley ponoří do pátrání hlouběji, bude muset začít přehodnocovat vše, co si o své rodině dosud myslela.