Vražda na Velký pátek - Harris, Lee, 1935- (Detektivka (Motto), 2010)
Alberta Talleyová, matka dvojčat, byla brutálně zavražděna na Velký pátek roku 1950. Spolu s tělem objevila policie také spoustu krvavých otisků rozesetých po celém bytě. Otisky patřily jejím synům a ti také byli ze zločinu obviněni.