Všechno bude dobré - Crombie, Deborah (Detektivka (Motto), 2008)
Nový případ známé detektivní dvojice Duncan Kincaid a Gemma Jamesová Jasmine Dentová, sousedka Duncana Kincaida, má terminální stadium rakoviny plic. Duncan ji jednoho rána najde v bytě mrtvou. Zpočátku se domnívá, že jde o smrt v důsledku těžké nemoci, ovšem několik drobností probudí jeho detektivní intuici, a proto začne zvažovat i jiné možnosti. Společně se seržantkou Gemmou Jamesovou pátrají po tom, zda Jasminina smrt byla sebevražda, nebo úkladná vražda