Zdraví z babiččiny lékárny - Erdelská, Oľga, 1933- (Príroda, 2016)
Léčivé rostliny jsou významným pomocníkem v prevenci proti onemocnění, při zvyšování imunity organismu a odstraňování následků chorob. Kniha Vám poradí jak používat a koření v domácích podmínkách.