200 neznámých hokejových příběhů : pikantní historky z hokejového zákulisí - Kučera, Tomáš (XYZ, 2018)
Jak může obyčejný fotograf ovlivnit hokejové utkání? Jaká je největší krádež v dějinách ledního hokeje? Který komentátor kleje ze všech nejvíce a který brankář drží prvenství v nejmenším vzrůstu? To všechno a ještě mnohem více odhaluje Tomáš Kučera ve své knize zapomenutých, mnohdy zcela neznámých pikantností z prostředí nejoblíbenějšího ledního sportu na světě.