Májové růže - Hutchison, Dot (XYZ, 2018)
Čtyři měsíce po výbuchu v Zahradě, kde zvrhlý psychopat držel mladé dívky, se agenti FBI snaží pomáhat přeživším s návratem do každodenního života. S blížícím se jarem však opět udeří sériový vrah a vyšetřovací tým musí pachatele dopadnout dřív, než se objeví další dívčí tělo s podříznutým hrdlem. Vše navíc nasvědčuje tomu, že obětí bude i Priya, sestra dívky vězněné v Zahradě. Pomůže agentům vraha dopadnout a pomstít tak smrt své sestry?