Potopa - Ohlsson, Kristina, 1979- (Fleet, 2018)
Šesté volné pokračování řady napínavých populárních krimi thrillerů Bergmannová a Recht od oblíbené švédské autorky. Extrémně komplikovanou a rafinovanou sérii zločinů budou opět vyšetřovat sympatičtí kriminalisté Fredrika Bergamnnová a Alex Recht. Jednotlivé podivné vraždy i zvláštní případ únosu do sebe pozvolna zapadají jako zlověstné puzzle odkazující na obzvláště nebezpečného systematického pachatele s touhou mstít se. Vedle napínavé kriminální linie se neméně poutavě odvíjí i životní osudy hlavních postav série.