Volný pád - Hamdy, Adam, 1974- (XYZ, 2018)
Kyvadlový vrah je mrtev, ale noční můra žije dál.  Zlo, kterému teď musí čelit, je ještě temnější a démoničtější. Zjišťují to všichni ti, kteří s ním vedli boj: anglický fotograf John Wallace, londýnský policista Pat Bailey i agentka FBI Christine Ashová. Už nejde jenom o osamělého psychopata- o toho ostatně nešlo nikdy-, jejich protivníkem je celé velké spiknutí, do něhož jsou zapojení mocní tohoto světa. Zlo, kterému musejí čelit, vychází i z nich samotných a je větší a silnější, než jaké mohou sami zvládnout.