Pan Selfridge - Woodhead, Lindy (Motto, 2016)
Život zakladatele známého obchodního domu Selfridges, který revolučním způsobem ovlivnil i naše nakupování, byl plný přepychu, krásných žen a hazardu. Harry Gordon Selfridge byl však také vizionář, který se podílel na zrodu moderní reklamy a koncepce dnešních obchodních domů. Rozpoznal potenciál konfekce a prosadil prodej dámské kosmetiky. Nezajímal se ale jen o módu a obchod, dokázal vždy vyhmátnout a podpořit všechno nové a progresivní, co doba přinášela. Především ale dovedl odhadnout, po čem ženy touží, a nabídnout jim to.