Cukrfree : kuchařka pro malé i velké - Dell Plotnárková, Jana, 1978- (Sevruga, 2018)
Cukrfree kuchařka pro malé i velké je nepostradatelnou knihou pro každého, kdo se zajímá o zdraví nejen svoje, ale i celé své rodiny. Najdete v ní více než 120 unikátních receptů s minimálním obsahem cukru, a s ideálním poměrem pro tělo prospěšných zdravých tuků a bílkovin. Součástí jsou také výživová doporučení, kde se dozvíte spoustu užitečných informací o tom, jak by měla vypadat výživa, nejen nás dospělých, ale i dětí, a to včetně těch nejmenších. Ve spojení s nádhernými fotografiemi dýchajícími atmosférou Havaje, kde celá kniha vznikala, je kuchařka unikátní knihou, která vás jen utvrdí v tom, že i bez cukru to jde! Všechny recepty v knize jsou přirozeně bezlepkové, vlídné pro diabetiky a všechny, co trápí nadváha.