My proti vám - Backman, Fredrik, 1981- (Host, 2018)
Román je pokračováním osudů Medvědína, malého švédského městečka, které žije hokejem. Po událostech, které šokujícím způsobem zasáhly do osudů obyvatel, se zdá, že horší to už být nemůže. Přichází však další rána - jejich milovaný hokejový klub má být zrušen. Zoufalství, zlo, násilí, boj o moc a peníze může přemoci jen soudržnost, nadšení a přátelství. Po osudových ranách musí hlavní protagonisté mobilizovat všechny své síly, aby uchránili své jistoty a mohli žít dál.