Nenech to být - Coben, Harlan, 1962- (Knižní klub, 2018)
S bezkonkurenčně porcí napětí a emocionálního vhledu prozkoumal Harlan Coben ve svém novém thrilleru, jak mohou velká tajemství a malé lži zničit vztahy nejen v jedné rodině, ale v celém městě. Detektiv Napoleon Nap Dumas se už patnáct let snaží nalézt odpověď na dvě otázky – kdo zabil jeho bratra-dvojče Lea a jeho přítelkyni Dianu a kam a proč zmizela jeho láska Maura. Teď se zdá, že natrefil na ty správné stopy. V souvislosti s vyšetřováním vraždy byly objeveny Mauřiny otisky prstů. S každým dalším krokem, který Nap učiní, se však vynořují nové otázky – o ženě, kterou miloval, o přátelích z dětství, o nichž si myslel, že je zná, o vojenské základně, poblíž které vyrůstal, a zejména o Leovi a Dianě, jejichž smrt byla temnější a zlověstnější, než si Nap vůbec dokázal představit.