Prohnilé království : cyklus Royalové - Watt, Erin (Baronet, 2018)
Páté pokračování volné řady Royalové rozehrává další osudy dvou protagonistů předcházející části této série - Eastona Royala a Hartley Wrightové. Od chvíle, kdy Hartley Wrightová poznala Eastona Royala, se její život změnil. Všude se skrývají nepřátelé, za všemi dveřmi číhá nebezpečí. Po tragické nehodě, která ji obrala o vzpomínky, zjišťuje, že nemůže nikomu důvěřovat, a to ani modrookému chlapci, který jí přísahá, že vše napraví. Instinkty jí napovídají, že Easton je nebezpečný, a neví, zda mu může věřit. V chaosu, který s sebou Easton přináší, se Hartley nevyzná a city k němu ji jen matou. Easton chce, aby si vzpomněla. Hartley se domnívá, že lepší bude zapomenout. Možná má pravdu. Tragédie. Zrada. Důvěra. Hartley se musí postavit čelem pravdě - v tomhle světě nikdo Royalům neunikne. Nakladatelská anotace.